kasihsuci

By: mira yusniyati

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Oct-2008 17:30 Email | Share | | Bookmark
hepi besday...

tiup lilin
sjng dah 23..dah tua
nk wish aper yer
View all 4 photos...
hari ni besday aku..ahhh..cdih nyer xdapat sambut..aku set kan gambar lame(gambar tahun lepas...)


Tuesday, 7-Oct-2008 02:19 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya semua

famili aku
aku n qaleesya qistina
adik aku
View all 13 photos...
lame gak aku cuti hampir 2 minggu...dok umah berehat jer....x sabar nak lik kolej jumpa kawan2...rindu nyer kat korang semua....


Wednesday, 24-Sep-2008 04:52 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya..maaf zahir dan batin

 
 
 
View all 9 photos...
selamat hari raya wat mak abah kt kg(bahau n9)teristemewa wat razif n kluarga,kawan2 kat kolej segi pulau indah,klang..kawan baik aku wani yg dah lik kg kat kelantan tu(selamt bercuti,homework jgn lupe wat)..wat kak zainab,sori bab banyak curi idea akak wat fs ni thanks atas tunjuk ajar...dan semua pengunjung fs amierakasihku


Saturday, 13-Sep-2008 14:23 Email | Share | | Bookmark
assalammualaikum...

kuih buah melaka..pink colour
ayam masak ungkep
kentang blackpepper
View all 4 photos...
hari ni aku dan kawan-kawan sepakat nak memasak untuk berbuka....sebab sebelum ni kitaorang cuma membeli je...paling kelakar biler nak buat kuih buah melaka alih-alih pewarna yang sepatutnya takde..nak cari pandan memang takkan jumpa lah..last-last kitaorang letak warna sirap...hahaha walau ape pun memang sedap...


Tuesday, 2-Sep-2008 02:31 Email | Share | | Bookmark
segalanya tentang aku

aku dan kawan2
 
 
View all 6 photos...
aku study kat college segi pulau indah klang,course yang aku amek hospitality management-tourish(ticketing)setahun je khusus yang ditawarkan kat sini


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net